• Срокове и доставка

    Срок и начин на доставка

    При покупка на дадено произведение, доставката се извършва с куриерски услуги или от служител на фирма Галерия Маестро ЕООД.

    В рамките на София доставката е безплатна.

    При покупка напроизведение на стойност над 100лв., при доставка в рамките на страната, то тя е за сметка на Галерия Маестро ЕООД. При покупка на произведение на стойност под 100лв., то тя е за сметка ма купувача.

    При покупка на произведение и доставка извън страната , купувачът предваритрелно съгласува условията и срока на доставка с Галерия Маестро на посочените контакти в сайта.

    Поръчаното произведение се доставя подходящо опаковано, съгласно вида му и ползвания транспорт за доставка. При покупка на произведение с доставка в рамките на София, срокът е от 1 до 2 работни дни. При доставка извън София и в рамките на страната, срокът е от 2 до 4 работни дни. Ако купувачът има желание за спешна доставка, то това би трябвало да се съгласува предварително с Галерия Маестро ЕООД на посочените контакти в сайта.

    При желание от страна на купувача, произведението може да бъдат опаковано за подарък с предлаганите опаковки от Галерия Маестро ЕООД. Тази услуга е безплатна. За опаковането на скулптура е неоходима предварителна уговорка с Галерия Маестро ЕООД на посочените контакти в сайта.

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат