• Икар - скулптура на Диан Георгиев

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   Да
   Скулптурна техника Бронз, Оникс
   Размер 35/15/7 см
   Сертификат за автентичност Да
   Разгледайте всички творби на Диан Георгиев
 • Последно разгледани